Nu startar julförsäljningen

12 oktober, 2020 av perolofnoren

Julförsäljningen inbringar viktiga pengar till kåren, så att vi kan fortsätta bedriva bra scouting. Försäljningen stödjer scoutkåren för att bedriva en god verksamhet för barn och ungdomar. Vi växer termin för termin och är ca 120 medlemmar idag. Vi ser fram emot era beställningar och önskar er en god decembermånad med olika härliga dofter och med ljus som kan värma ditt hem.

Det finns också ett belöningssystem för er scouter som försäljare. Alla scouter som säljer minst fem produkter, får en present. De som säljer över 1 500 kr får ett presentkort. Vinsten delas ut i samband med utlämning av varorna.

Till säljaren: Ta upp beställningar och skriv in dessa på blanketten i slutet av häftet. Ta upp betalningen nu eller när du levererar varorna.

Sista beställningsdagen är torsdag den 19 november.  Beställer gör ni på hemsidan, www.paarpscoutkar.se. Gå till Försäljningar, sen julförsäljning så finner ni ett beställningsformulär att fylla i.

Lördagen den 28 november, mellan kl 10 och 12 hämtas de beställda varorna, utom korven, på scoutlokalen. Betalning sker i samband med utdelningen, gärna med Swish, annars kontant.

Torsdagen den 17 december, kl 18 till 20 kommer korven att delas ut på scoutlokalen.

Har ni frågor? Kontakta Ann-Sofie, Kicki, Per-Olof, Mia eller Helle.