Chans att tjäna pengar till ditt lägerpengskonto!

4 maj, 2021 av perolofnoren

Nu drar vi igång årets midsommarförsäljning där du har chans att tjäna pengar till din lägerkassa!

Vi har i år beslutat oss för att prova på att sälja våra populära korvlådor till midsommar. 50kr av varje såld låda gå direkt till försäljarna. Pengarna kommer att sättas in på scoutens lägerpengskontot i Påarps Scoutkår. Det blir ingen annan bonus för antalet sålda korvlådor. Det är som vanligt frivilligt att sälja.

Lägerpengskontot

Nu har du chansen att spara lite pengar när du skall åka på läger. Genom att sälja någon av våra korvlådor får du insatt 50kr på lägerkontot. Säljer du exempelvis 4 lådor x á250kr får du 200kr insatt på ditt lägerpengskonto. När du skall åka på scoutläger och vill använda lägerpengen säger du bara till din avdelningsledare så drar de av din sparade summa med lägeravgiften. Till exempel avdelningsläger, vårläger eller sommarlägret. Vill du veta vad du har på ditt konto kontakta din avdelningsledare.

Inlämning och utlämning

Vi vill ha in din beställning senast den 28/5 kl 20.00. Beställningen gör ni på hemsidan/Försäljning/midsommarkorv. Utlämning av era varor sker den 17/6 kl 18,00-19,00. Betalning sker kontant eller vi Swish. Har du frågor kontakta Per-Olof Norén, po.noren@bredband2.com.