Nu drar vi igång Påskförsäljningen och försäljningen av Valborgskorven.

Den har en stor betydelse för verksamheten och är ett enkelt sätt att stödja scouternas verksamhet i Påarp. Följ gärna vår verksamhet på hemsidan: www.paarpscoutkar.scout.se

I år har vi bingolotter, påskris, påskblommor, gräddbullar, Idrottsrabatten och korvlådor från Marieholm.

Till säljaren: Ta upp beställningar och skriv in dessa på blanketten i slutet av häftet. Ta upp betalningen nu eller när du levererar varorna.

Sista beställningsdagen är den 26 mars. Beställer gör ni på hemsidan, www.paarpscoutkar.scout.se . Gå till Försäljningar, sen Påskförsäljning så finner ni ett beställningsformulär att fylla i.

Lördagen den 4 april, mellan kl 10 och 12 hämtas de beställda varorna, utom korven och idrottshäftena, på scoutlokalen. Betalning sker i samband med utdelningen, gärna med Swish, annars kontant.

Onsdagen den 22 april, kl 18 till 20 kommer korven och idrottshäftena att delas ut (alltså efter påsk).

Duktiga säljare får belöningar: alla som säljer minst 5 varor får en påskpresent, och säljer man för över 1500kr får man en bonuspresent.

Har ni frågor? Kontakta Kicki, Per-Olof, Mia.

Detta säljer vi

Påskförsäljning