Missade du att beställa korvar till Valborg? Då får du chansen igen till midsommar!

Midsommarförsäljning 2022

Vi har i år beslutat oss för att prova på att sälja våra populära korvlådor till midsommar. 40kr av varje såld låda gå direkt till försäljarna. Pengarna kommer att sättas in på scoutens lägerpengskontot i Påarps Scoutkår. Det blir ingen annan bonus för antalet sålda korvlådor. Det är som vanligt frivilligt att sälja.

Lägerpengskontot

Nu har du chansen att spara lite pengar när du skall åka på läger. Genom att sälja någon av våra korvlådor får du insatt 40kr på lägerkontot. Säljer du exempelvis 5 lådor x á250kr får du 200kr insatt på ditt lägerkonto. När du skall åka på scoutläger och vill använda lägerpengen säger du bara till din avdelningsledare så drar de av din sparade summa med lägeravgiften. Till exempel avdelningsläger, vårläger eller sommarlägret. Vill du veta vad du har på ditt konto kontakta din avdelningsledare.

Inlämning och utlämning

Vi vill ha in din beställning senast den 26/5 kl 20.00. Beställningen görs här nedan. Utlämning av era varor sker den 16/6 kl 18,00-19,00. Betalning sker kontant eller via Swish. Har du frågor kontakta Per-Olof Norén, po.noren@bredband2.com.

A4_Produktfolder_Grill 2022_alla sidor WEB

Midsommarförsäljning 2022